Selasa, 31 Mei 2011

pre-natal class

hurm..tetiba arini terpikir pasal nie
memandangkan yg nie 1st baby
rs cm nk amik class nie ng kaSih

korg penah amik x?
any suggestion kt mana2 hospital?

and thinking nak bersalin kt hosp.Ampang
govt. sbb leh dpt 1st class
hurm...ada sesape x penah bersalin kt cnie
since bila google,
xramai yg bercerita psl pengalaman bersalin kt sini
mebi sbb hospital nie agak baru kot..

p/s: bila la nak stat bercite pasal wedding aritu ek??
nntla..dlm mggu nie gak sy try upload
dh jupe blog yg leh d/load game
asek men game jelah..hekhek!!

4 ulasan:

ily♥ berkata...

am...klu nak g pre-natal/antenatal class tuh, 18 june ni ade wat kat Hosp. Pntai Ampang. Try call no ni... 03-42892877...

Deliver kat Hosp. Amapng, my sis ckp ok. A few of my colleague pun ckp servis die ok. Ward, 2nd class pun dah sgt selesa. X crowded mcm HKL. Pasal 1st class ward tu, x sure ade ke tak. Rasenye xde sbb hr tu mase admit kat situ mase cuci yg miscarriage dulu, die ckp xde 1st class. Anyway, me plan to deliver kat situ gak sbb govt hosp yg nearest ngn umah...

kaSih.CinTa.GadiS berkata...

owh...dah nak due ke Ily??aku doakan selamat sume nyer..

klo kt hosp pantai ampang tu,dia conduct in English ke?takot hubby xbape nak faham la..

ily♥ berkata...

aku x sure hosp. pantai tu conduct in english ke malay. aku g kat hosp ampang hr tu. tp die wt weekday la. sebulan sekali. khamis minggu ke-4 klu x silap. try ah call hosp pantai tu tnye..

kaSih.CinTa.GadiS berkata...

orait Ily..thanx for da info!kem salam kt Koben... :)