Rabu, 7 Disember 2011

Baba & Irfan

Baba slalu sibuk..

Pagi2 Irfan bangun
Baba x bangun lg

Lps mandi ng nekmi
Irfan syiok.. Irfan tdo blk
Time tu pulak Baba bangun
& pegi keje

Bila baba blk keje
Irfan pulak dh tdo

Tp tgh2 mlm bila Irfan nanges
Baba yg slalu pujuk Irfan
Bagi Irfan tdo blk
Sbb Baba xbagi Irfan kacau Bonda
Baba ckp kesian kt Bonda sbb Bonda dlm pantang
Bonda kena byk rehat

Tp skali skala Baba blk keje awal
Irfan belum tido lg
Mest Baba buli Irfan!!
Tp Irfan seronok sgt main2 dgn Baba

Irfan saaaaayaaanngg Baba!!

muka Baba yg excited main ng Irfan!


















Baba buli Irfan soh Irfan jalan!! Irfan baru 37days la Baba....









Ok.. Enough!! Irfan da penaaattt la Baba... Esok Baba blk awal, kita main lagi k??





- Posted using BlogPress from my iPhone

Ahad, 20 November 2011

Welcome to the World!!

Dh msk 21hari arini
Br arini berkesempatan nk post sesuatu kt blog nih!

1/11/2011-Selasa
Hari yg paling bersejarah dlm hidup aku
Lahirnya insan yg dinanti2 selama 9bulan kandungannya yg sgt mencabar

Selamat lahir ke dunia anakku
Muhammad Irfan Ilham bin Rolhisyam

Ahahah.. Rase cm xpercaya pulok aku dh ada anak
Rs br je smlm akad nikah, pkai bj pink+turqoise
Bergmbr2 dlm hujan di pdg golf dgn songket merah
Ber-honeymoon di Cameron Highland

Genap 9bln lps tuh, aku da afa anak!! Hihi...
Kurniaan Allah yg xterucap dgn kata2 betapa bertuah&bersyukur nya kami..

Saat terpandang dia waktu nurse ambil dr doc dan letakkan ats penimbang
Tros mengalir air mata aku
Betapa lega nya dpt melahirkan dia dgn sempurna dan menyelamatkan nyawa nya
Saat terdengar tangisan nya
Rs berhenti detik dan masa pada waktu itu
Saat dia diletakkan ats bdn aku buat kali pertama
Tgn dan badan aku sejuk kaku
Rs bagai xpercaya dia telah lahir keluar dari rahim aku

Lebih2 lagi keajaiban waktu dia dilahirkan pd tepat jam 11.11pm
Hopefully u'll be lucky no.1 my darling!!

Sy perkenalkan.....
Irfaaaaaannnn!!!




Sejam selepas Irfan dilahirkan



















- Posted using BlogPress from my iPhone

Selasa, 13 September 2011

Noktah Cinta

Penah x kita terfikir
Andai dr awal kita tahu sape jodoh kita?
Mudah kan..
Dr awal leh kenal2, tahu family dia cmner,
Pastu klo ada yg xkena, leh diperbetulkan dr awal2 lg

Tapi..
Setiap yg Allah tentukan tu adalah yg terbaik utk hambaNya
Hanya Dia yg Maha Mengetahui

Andai kita dr awal dh tau sape jodoh kita
Bosan gak kan?
Kot dr awal da tau dia tu xhensem ke
Perangai menyakitkan hati ke
Silap2 kita serik, sebal,
Langsung xmoh kawen!
Hahahaha..

Bila xtau sape lak jodoh kita
Punya satu dunia pusing carik pakwe
Mana yg xde pakwe
Punya la risau
Pastu bila dah ada
Bercinta bagai nak rak!

Ms tu kita kenal
Apa erti rindu
Apa erti sayang
Apa erti cinta
Dan...
Apa erti sakitnya bila cinta yg kita harapkan putus di tgh jalan

Maka
Tabahlah hati kita
Makin kental
Makin kuat
Makin berhati2 apabila memilih cinta yang mendatang
Xkurang jugak yg putus asa
Dan xmahu cinta lg hadir dlm dirinya

Tp pada aku
Cinta yg lalu mengajar aku erti kesabaran
Erti kecekalan
Erti kecelaruan bila cinta itu pergi
Dan erti menghargai
Apabila cinta baru
Hadir sekali lg dlm hidup kita

Teriknya matahari dengan sinarnya
Pasti berlabuh apabila hujan datang menyapa
Namun
Bila hujan menyinsing pergi
Pastinya ada pelangi mendatang
Indah kan pelangi itu?
Warna2 nya yg pelbagai membuatkan sejuk mata yg memandang

kiSah kaSih bermula pada 18 Mac 2008
Ms tu dh hampir 6 bln hubungan cinta aku yg sebelum nie berakhir dgn tragis nya
Aku decide nk buat blog utk aku meluahkan apa yg terbuku kt dada aku ms tuh

Betapa sakit utk melupakan cinta yg berlalu
Yg telah hampir 5 tahun sebati dgn diri ini
Betapa perit utk meyakinkan hati
Menerima cinta yg mendatang
Tanpa diduga akal
Betapa pantas kasih yang dihulur
Bagi mengubati hati

Ms tuh aku xdpt nk luahkan pd kwn2 terdekat
Sbb ada konflik plak antara kami waktu tu
Nie 2nd entry aku yg m'gmbr kan kecelaruan kepala otak aku time tuh! Hahahaha...
http://amchomel.blogspot.com/2008/03/malam-yang-hiba.html?m=1

Kisah antara kami akhirnya berakhir sudah
Kami berdua telah bertemu jodoh masing2

Aku dan kaSih telah selamat disatukan pada 4 Feb 2011
Begitu juga dirinya
Dia telah selamat diijabkabulkan dgn gadis kecil molek pilihan hatinya pd 10 Nov 2011

Cmner aku tau?
Allah yg tunjukkan.. Aku terjupa gmbr mereka di FB yg bkn friend ng aku pon
Tajuk album pon bkn psl wedding dia
Hahaha..
Luckily dia xprivate picture dia
Hehe.. Kira Allah nk tunjukkan la kan??

Apa perasaan aku time tuh?
Xde rase apa
Cuma gerak hati lately nie,
Adala teringat kt dia
Xtau kenapa

Tapi..
Seriusly, i'm happy for him!
Melihat senyuman gembira di setiap gmbr dia
Mcm senyuman gembira gmbr kawen aku!
Hahahaha...
Betul.. Kita akan rasa bahagia melihat org yg kita syg bahagia
Walaupun bukan bersama kita

Jauh di sudut hati
Saya doakan yg terbaik utk kamu
Juga doakan utk diri saya
Walau lama mana kita berkasih
Andai tiada jodoh
Tidak kan bersatu juga
Terima kasih di ats setiap kenangan manis kita bersama
Juga kenangan pahit yg membuatkan saya lebih kuat dan tabah pada hari ini
Setiap suka duka yg pernah kita lalui
Telah menjadi memori silam
Manisnya tidak terungkap
Pahitnya tidak tertelan
Semoga kalian berdua kekal bahagia bersama hingga ke syurga
Doakan untuk saya juga
Bersama pengganti kamu
Yg sangat menyintai saya
Begitu juga kasih yg saya hulurkan padanya






Hingga di sini
Berakhir sudah kisah antara kita
Termaktub sudah noktah cinta antara Hani&Ewan
Moga kamu kekal bahagia bersama nya


Korg nk tgk gmbr ke??
Silakan...











Syazwan & Maisara











Nadia & Syam

Adios.. Amigos!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Rabu, 31 Ogos 2011

AidilFitri 2011

Salam AidilFitri semua...
Alhamdulillah, dh msk 3 Syawal dah arini.. Ohh.. Arini sedey sbb hubby dh blk ke Bagan Serai, kg dia.

Nape aku x ikot?? Dgn kesihatan yg kurang memuaskn, hubby decide xnak bwk aku travel jauh2. Lgpon dia takut kt kg dia crowded, n sebagai org baru dlm keluarga, hubby takot aku janggal nak berehat2. Yelah, xsemua org maklum psl keadaan kesihatan kita kan?

Aku pon lega gak.. Yelah, kang blk sana buatnya kena test masak??!! Mampusssss.... Hahahaha!! Sbb hubby cko slalu nyer cmtula.. Menantu baru mest dorg akn test soh msk! Ohhh.. Nightmare!!

Ok, sempena hari mulia nie, aku nak mohon maaf andai sepjg perkenalan kita, aku ada tersilap kata, terkasar bahasa, terlanjur perbuatan dan apa2 sahaja yg telah/boleh menimbulkan sengketa. Ampun&maaf dipinta!

Love ya lots!!



Day 1 sedondon turqoise ng hubby..



Day 2 sedondon coklat..

Day 3 purple... Alone!! *picas latet ya!! Ats katil lg nie.. Hehe!!*

- Posted using BlogPress from my iPhone

Selasa, 23 Ogos 2011

OMG!!

Ohh.. Can't help! He's so gorgeus, handsome, sweeet, humble, friendly, funny, good father, romantic husband and blurghhh...!!! Xtau nak express apa lg.

Sape lg klo bukan AARON AZIZ. he is sooo what we can see as Seth Tan (in Nora Elena TV drama).

Ok, sorry klo over tp mmg aku suka sgt! Bak kata Ayu, aku kan "kipas keras mati" die hard fan!

Harap2 baby bonda dlm belly nie hensem cm daddy ++ Aaron Aziz yeh??

Ok, gmbr byk2 upload kemudian yer kwn2.. I upload kt FB dlu..



I mintak dia pose utk hubby sbb hubby siap msg nak tgk baju+seluar+kasut!! Dia lg over dr i taw..

P/S: Thanx Aaron sbb blanje kami mkn yg sgt sedaaaappp!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Isnin, 22 Ogos 2011

Over excited!!

Hai.. Salam Ramadhan..

Arini mak buyong over excited plak.. Lps buka td, g Jusco sbb nak carik shirt utk Iftar ng AARON AZIZ esok..!!!! Awwww.. Best nyer.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Iftar nie aku pon xsangka ada rezeki nk pergi. Register kt Aaronators group kt FB las week. Then, dorg announce ada majlis buka ng Aaron. Only 60 fans saje yg will be chosen.. End up, nama aku xde. Ms nie aku kt wad dah.. Tetiba, wife Aaron pick another 8 lucky fans utk join n dat's including me!! I org yg ke-7 hokay!! Wah.. Excited.. Tu pon naseb bek hubby bwk iPhone dtg kt wad, so br dpt tweet tuh! Tros la buat2 sehat supaya doc discharge awal.. Hehe!!

Tp hampa la ng bj preggy kt jusco.. Mahal&xmenepati citarasa. Nk g Optimo @Wangsa Walk, rs cm jauh plak!

At last beli shirt scarlet Pluss saje sbb perot nie cm dh besar sgtla! *aritu merungut perut xnmpk la hape.. Skali tup2 sedar2 dh besauuu..!*

Since the theme is Black&White, carik2 gak white shirt. Tp xde yg within budget la.. Yelah, i kan dh 2bln xde gaji. Hubby plak ekonomi xbrp mmberangsangkn bln nie.. Maka try2 la yg ini...



Oops.. Dis is purple! Saje try..



Dis look nice .. RM 19 saje



Moreee nice.. Tp besar sket, RM 29. tp xpelah, leh pkai lama.



Hurmm.. Lg cun! But not in the theme.. besar kan perot saya??!!

So i chosed the 2nd last since ada bling2 sket.. Hehe..

Aaron Aziz... Cant wait to see u!! Sorry ek, venue tpksa dirahsiakan sbb admin takut pull the crowd plak.. So, nnt dh lps iftar sy akan post kt FB the picas n also here..

Mmuahhhh!!!



Ms Oreo's father's Day yg lps


Thanx dear sbb bg i iftar dgn Aaron Aziz esok.. :)



We were like 1 happy family rite?? Hahahaha...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ahad, 21 Ogos 2011

Jalan T.A.R.

Ohh.. Hati meronta2 nak g sana. Nk beli tudung n jamu mata je pon....

Aish....!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sabtu, 20 Ogos 2011

Be a good boy!

Ohh.. Bosannyer dok wad nie! Batery plak dh nazak..

Td scan lg skali.. Alhamd, baby in good condition. N lg skali mmg nmpk anu nyer.. baby BOY!!

Yippeee..
Patutla seksa sgt bonda peknen kan kamu.. Nnt dh kuar dr perot bonda nie, be a good boy ya son!!

Love u.. xoxo!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Rabu, 17 Ogos 2011

Hadoiii...!!

Salam.

Ok, sy kena tahan wad lagik!!

Mmg arini rs xbrp sehat, tp gagahkn jugak nk try puasa. Br arini nk stat pose setelah 15Ramadhan.

Kebetulan ptg ada check-up di MHKL. pantang tgk muka aku kot doc2 kt cnie, mest nak tahan aku.

Naik je kt wheelchair, aku tros nanges!! Uwaaa..

Itu saje. Sekian.



P/S: doakan saya cpt kuar! Mggu dpn dh las pose woo.. Dh nak raye!

Hadoiii...!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Isnin, 15 Ogos 2011

DILEMA

Huhu.. Skrg nie rs dlm dilema sgt for two reasons;

1. Hubby dh x betah lg dok rumah nie. Ada je yg xkena. Hari2 aku doa n minta petunjuk dr Allah. Andai ini dugaan aku slps berkawen, aku redha. Krn setiap yg ditentukanNya pasti ada sbb dan Dia tidak akn menguji kita lebih dr kemampuan kita. Kerana Dia lebih tahu.

Alhamd.. Abg aku dpt rumah PPR di Kg.Muhibbah Puchong. Smlm g survey tgk area rumah tu, cm ok gak la.. Dkt nk g keje kt Putrajaya. Sewa cuma RM124 sbln utk rumah 3bilik. Mungkin Allah lorongkn sume nie sbb adlh yg terbaik utk aku pindah demi menjaga hati semua org.

Tp apa yg dilema nya, ummi lately nie sgtla nmpk xsehat. Xterbukak mulut nie nk bgtau kt dia psl umah tu. Bila terfikir je hal nie, mest aku nanges. :((

Sedangkn aku dh berjanji dgn diri aku nk dok umah nie n jaga ummi smpaila abes nyawa umi. Lps tu hubby nk bwk aku pindah ke hujung dunia pon xper. Adik aku pon arwah ayah dh wasiatkn pd aku. Sume tu hubby dh faham, n setuju sblm kawen. Tp lps kawen, lain plak jadiknye.

Kdg2 bkn slh hubby jugak. Cuma suppose they both kena bertolak ansur. Klo sape kt cnie hubby org utara, faham la nnt. Style dorg lain. Ckp lepas klo ada pape yg xkena. Gurau pon kdg2 selambekodok aje! Tp ummi plak cpt ambek hati. Udahnya, aku la yg amekaw menanggungnya klo ada mslh depa 2org nih! Huhu..

*nanges lg*

2. Dissbkn umi xsehat tu jugakla, hubby nak aku berpantang nnt kt umah mak dia. Or else, mak dia dtg duduk kt umah sewa kami nnt n jaga aku. Dia ckp ummi xsehat n dia xnk bebankn ummi.

Lgpun dia kata aku xleh wat satu keje pon time tuh. Dia takot ummi xlarat nak mandikan ank kami nnt. Nie ank sulong dia, so dia nak yg terbaek utk ank dia.

Tp korg pon, mest cmner pon nk berpantang ng mak sendri kn? Lg2 ank 1st nih! Lain la klo mak kandung dh xde, dok jauh gile ke, itu nk xnk kenala berpantang ng mak mertua. Huhu..

N ummi since tau aku peknen, dia mmg dh excited sgt dah nk jaga aku ms pantang. Bkn apa, dgn keadaan ummi yg xsehat tu, n umur ummi yg makin meningkat, manala tau cucu nie yg terakhir ke dia dpt tgk n jaga, x ke ralat aku nnt? Nauzubillah la.. Mintak dijauhkan. Tp klo itu ketentuan Allah, sape yg dpt halang?

*sigh*

Huhu.. Sshla bila dh kawen nie. Semua hati kita nk kena jaga kan? Lagi2 suami sbb skrg syurga kita pd ketentuan suami. Tp itu xbermakna kita nak belakangkan ibu yg dh mmbesarkn kita. Lg2 ummi mmbesarkn aku n adik tanpa bantuan suami. Sila exclude ayah tiri aku tuh ye!

How i wish kaSih will understand me n my situation. Urghhh.. Sedih.. Stress gak kdg2. Xnkla stress sgt, nnt msk wad lg pulak!!

*sigh*


- Posted using BlogPress from my iPhone

Selasa, 9 Ogos 2011

CONGRATULATIONSS!!

Uhuk2... Dh bersawang blog nie. Sorry la.. Sbb nyer dh lama gile x online thru pc since hubby dh belikn me iPhone, hadiah peknen aritu. Hekhek! gedix okeh!

Actually, hubby igt nk bg during hantaran, but since ms tu kekangan duit as byk lg mende lain yg memerlukn, we decide to bought it lps kawen aje klo ada rezeki.

And mmg janggal gile pkai fon cmnie as aku mmg bese ng Nokia shj dr dlu zaman 3210, wpon penah cuba brand lain, still stick to Nokia. And as my fren Elly said, mmg BB n iPhone ni sgt leceh sbb sehari jek dh abes batery. Elly smpai jual BB dia! Hikhik.. Aku mmg game addictor, so try to get use to it.

And.. Most important aku br cuba apps yg leh upload blog thru Blogspot which is BlogPress. Yg lain byk utk WordPress shj. Maka lps nie, aku akn merajinkan diri menge-blog apa shj di picisan ini! Hahaha... I'll try!!

Ok.. Sbnrnya bkn tu yg aku nak bebel kt cnie. Hari nie hari yg menghepikn aku walopon hubby xblk sbb sahur kt KLIA ng kazens dia :( , aku sgt3 heppy sbb my bestFren Ayu is getting PREGNANT!!! siap send i gmbr pregnancy kit dia lg taw sbb nak kan kesahihan nyer... Hikhik!


Ohh.. Nie bkn pic Ayu ye.. Haha!!


Ko xleh haplod ye Ayu? Meh aku haplod kan...

Hahaha.. Now we can share tips2 bersama plus Ayu sgt rajin meng-surf psl pregnancy which is yg aku sgt malas nk buat. Hahaha!!

Again, CONGRATEZ my dear! Am so happy for you..

- Posted using BlogPress from my iPhone

Isnin, 8 Ogos 2011

Yesss...!!

Baru jadik!! Happy blogging.. Sy dh jupe apps nie walopon xbrp nak best!

Ok.. Test haplod gmbor plak... Tgk jadik ke x...




my Aaron Aziz!! Hahah..

- Posted using BlogPress from my iPhone

Testing lagik!!

Nape yg tadik xkuar pon?? Ok.. Sy sgt stress dan itu xbagus, nnt kena msk wad lagik!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Selasa, 31 Mei 2011

pre-natal class

hurm..tetiba arini terpikir pasal nie
memandangkan yg nie 1st baby
rs cm nk amik class nie ng kaSih

korg penah amik x?
any suggestion kt mana2 hospital?

and thinking nak bersalin kt hosp.Ampang
govt. sbb leh dpt 1st class
hurm...ada sesape x penah bersalin kt cnie
since bila google,
xramai yg bercerita psl pengalaman bersalin kt sini
mebi sbb hospital nie agak baru kot..

p/s: bila la nak stat bercite pasal wedding aritu ek??
nntla..dlm mggu nie gak sy try upload
dh jupe blog yg leh d/load game
asek men game jelah..hekhek!!

Selasa, 17 Mei 2011

bila diri dah terbiasa dan x biasa


hurm..masa memula kawen
aku ada satu masalah
aku rs xbiasa sgt ada org laki tdo sblh..
yelah,ng abg kita sendri pon
manade kita tdo sekatil,seselimut kan..

nie tetiba plak ada org laki kt sblh
lawan berdengkur ng aku lak tuh!!
eish..rs panas la,rimas la..hahahha..
lawak btol!

skg nie,jadik satu masalah lain plak
aku xleh tdo klo si lelaki itu
xde kt sblh aku
puas aku pejam
xde nyer mau lena..

kasih plak skg g gatal keje part time
kt GSC One Utama
nk carik duit lebih kata nye
smentara baby xkuar lg
dia akan balik almost 3-4 pagi

haaa..selama tulah aku xleh tdo
kang bila dia balik,
ada kt sebelah
barulah aku leh lena
tp,dengan bilik yg menghadap surau nie
kol 5.45pg org dh stat ngaji

ms tu aku dh terjaga balik xleh tdo
kol 6.30pg aku dh kena mandi
n siap g keje

korg bayangkanlah
bape jam je aku dapat tdo??
uwaaaaa...letih nya!

aku rs simptom xleh tdo sorg2 nie
terjadi sbb aku dr form 1 dok asrama
msk Uniten pon ada roommate
balik umah pon,tdo ng adik,or ummi

adoyai..seksa sungguh kurasakan...

Isnin, 16 Mei 2011

tak selesa lar....


rite now,klo ikot ticker kt ats tuh
my tiny baby dah 13 weeks
smggu dua nie la baru nak stat morning+night sickness nyer

seblom nie ms br dpt tau peknen
aku slalu sakit kepala je
mebi sbb tu blood pressure agak tggi
time tu, makan memang berselera abes la..
xde nyer nk mual ke apa

skg nie,tgk mknn pon cm eeeeuuwww!!
tekak mual, perut sebu
klo perut dh berkeriuk2
baru la makan

tp bila dah makan
minum air byk mana pon
nasik@mknn tu rs cm tersekat kt dada
tambah plak skg nie tgh batuk
kena batuk ter-kuat sket,
abesla segala isi perut kuar balik...

huhu...
cmner nie baby??
bonda xlarat sgt da nie..
baby kena la mkn apa yg bonda mkn..
nnt cmner nk sihat??

urghhhh...
td mkn ns.lemak
skg rs nk kuar dah
lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................!!

p/s: korg, bape weeks baru kita leh rase baby nyer heart beat??

Rabu, 11 Mei 2011

mak buyong jadik pengapit??

ai..ai..
seronok nyer..WiFi dh kembali beroperasi kt umah aku nie
(Slalu konpius nak guna aku ke saya??)

so..leh la tgk drama kt tonton hari2!!
oops..ok,nak update blog selalu jugakla..
hehe..klo hubby belikan iPhone
lg best leh slalu update semua.. *berangan*

sabtu nie my bff Azura Ayu nak kawen!!
i'm so happy for u my dear..
lps nie kita tggl tggu Che'Zila je carik calon..
so..complete la geng kite sume dh berumah tgga..haha!!

nie gambar amik ms engagement Ayu
duduk kt bawah sblh kiri tu pun,bakal jadik pengantin dis year..J-dah

pasnie nak hang out kt manggo chili wgsa walk,
memasing dh kena bwk 'handbag' extra la..

gambar nie amek ms kami melepak di Manggo Chili, Wangsa Walk
favourite spot tuh..yg tgh2 tulah Che'Zila
p/s:cpt2 carik calon Che' Zila!

paling excited...lg skali aku kena pointed
tlg jadik pengapit!hahaha...
rase2 nyer nie kali ke-3 la aku jd pengapit bff aku

memula Ct&Zaki (Gemas,N9)
tu lg bidan terjun!!
kenduri sblh hubby dia,
aku&kaSih dtg pkai baju sedondon
tros Ct soh kami jadik pengapit!
hehe..ms nie lom kami lom kawen lg taw!

pastu Nad&MdNor plak (Tmn Kencana,Ampang)
yg nie mmg awal2 lg Nad dh bgtau
i pon gatai volunteer
Nad bg kain n soh kami tempah bj sedondon
maka..again aku&kaSih jadik pengapit

hehe..kami memang pengapit yg over!!
xsangka jugak...seminggu lps nie,aku&kaSih ditunangkan..
Nad la yg tlg buat hantaran express..hahaha!!
so..sape cakap jadik pengapit nanti xlaku la..kawen lmbat la..
jodoh tu Allah yang tentukan..kan??

kali nie Ayu&Nizam (Panchang Bedena, S'gor)
nie pon agak las minit
sbb bila tny Ayu,
apa lg preparation yg lom siap
dia ckp,tggl nak kemas2 umah..n dia xde pengapit!!
hahahaha...
maka sbb aku dh bertanya,
aku la kena jadik pengapit nyer..hihi!!
kali nie,kita recycle bj pengapit ms wedding Nad
sbb kena ng theme dia
yg lawak nyer..pengapit kali nie dh jadik mak buyong!!
hahaha....jgn pengapit yg pitam plak dhla aritu..

slalu klo bab jd pengapit nie
kaSih yg over excited taw
nnt dia g shave la..gunting rambutla..
mcm dia lak yg nak bersanding!
klo ajak dia g kenduri kawen sesape
mcm tu gak pe'el nyer
nnt dia sibuk tny
nak pkai baju apa..yg mana..
nak kena sama lak tung baju aku!
hahah...lawak2...

hehe..baju nie mmg cutting lebar sket kt bawah
so..muat lg lak mak buyong nie nak pakai!!hehe..
naseb bek ko Ayu!!

ok..nnt lps dh majlis,
i update gmbr i jadik pengapit yer!!
kena cover perut nih...hahaha...