Sabtu, 31 Januari 2009

kasih...kangen bangat!!!

arini aku ponteng keje lg!
keletihan..smlmn aku xtdo
sbb jaga ummi yg demam panas
lps solat subuh br t'lelap di sisi ummi

bila t'jaga
jam dah 8.27am
juz sempat text Intan bgtau aku br t'bgn
mintak dia pesan kt worker aku yg nk g Westport
suruh prepare brg sendri

bajet aku nk bgn dan mandi
n ntah cmner aku leh t'lelap blk
ummi dlm kelesuan kejutkan aku
soh g keje..aku gapai dahi ummi
masih panas..
lantas aku bgtau aku dh amik cuti
(pdhal ponteng..)

papah ummi g toilet
buat ummi air n bg mkn roti utk breakfast
aku lgsg lupa nk cal Intan blk btau aku xdtg keje

haha..rupa2 opis da nk t'balik
sbb bos besar dtg opis carik aku
tgk aku xde kt opis,dia g warehouse
apa lg..berang ar dia bila tgk aku xde
cal aku..aku xangkat plak
sbb fon tggl kt dlm bilik
hahaha...

pelik btol..
bile aku ada
xde plak dia nk carik aku
bile aku xde
time tu plak ada mende yg dia nk discuss ng aku
aish....kusut2..
lantaklah...
yg iye pun,hati aku dah xde kt situ
mmg rs nk brenti keje jek

18feb nie aku ada interview
utk post Jurutera kt PSPPA
perbadanan under goverment!
kalian doakan aku yeh?
hah..PSPPA tu apa??
ahahaha...
jgn gelak tau..
Perbadanan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam
ekeke...gelak gak bile memikirkan apa skop keje tue nant
tp sbb da rase serik keje dgn swasta
aku slamber apply aje
gaji pon ok..n yg penting..stabil!
mintak2 la dapat..amin..

buat kasih..
saya rindu kamu sgt!
sejak kamu balik kg,
kite xde kesempatan nk jupe
tmbh lg ummi xsehat nie
mmg xde rase nk kuar umah
maaf ye kasih
sy mmg sgt rindu kamu
nk nanges dlm pelukan kamu
biar hilang segala resah dan gundah dlm hati nie
hny dgn memandang, kamu mampu buat aku lega
hny dgn tersenyum, kamu mampu buat aku sama tersenyum

ah...rindu kamu!

Tiada ulasan: