Isnin, 24 Mac 2008

sweeT memORiessss...ngeeeee...

ok..pe jd arini ek?
hurm...arini ed tunang.
comel sgt ed pkai bj tunang..mekap..
wah,ayu giler ah!hahaha..


lmbt sket smp kenduri ed sbb g umah along.cian along demam.
hurm..smpai2 umah ed,tros melantak!
kt sana ada jue&adli,kecit,mek,dahlia(wah..new job,new car huh?hihi..),maz,nad,fatin..
aku dtg ng lean n my beloved,kasih. =)

pas selesai majlis ed,
kitorg b'ansur.
htr lean naik komuter Sg.Buloh,
pas2 g oU ng kecit,mek ng dahlia.
wah..dahlia shopping Marks&Spencer u!!best2...
nie yg best dh keje nie.
nant aku keje,dpt ke shopping loaded2 cm2 erk?hehe..

pas2 tgk wayang citer SHUTTER!
hurm...bley tahan ar cite nie.seram xsgtla..(tp tutup2 muka gak la..cm suspend!haha...)
tp cite tu ada moral of story la..
cm kite kena kenal btol2 la da guy before we married to him.

tp yg cam x fair gak bg aku,laki tu pny history adalh hak dia.
yg penting, dia dh b'ubah n xkan buat lg mende past dia tu.
(tp mayb dlm cite nie lain kes, sbb his past yg buat hantu tu ikut dia&wife dia..haha!)

the sweet things here,
arini aku&kasih dating kt temp kitorg 1st date!hehe..
cm nk ckp 1st date pon xley gak
sbb ms nie lom ada pape ikatan hati lg.
tp nie ar 1st time aku kuar ng dia.

and for da 1st time kuar nie la dia dh buat aku dh jatuh hati kt dia.
ngeeee...(senyum sorg2)
biase la..pompuan klo tgh patah hati,
ada guy lain cm baik n sweet sgt,
ha,mmg rite time la utk guy tu jd p'ganti..!!hehe...

his kindness..
his polite..
his cute smile(perh..mmg buat aku cair!)..
and he's so gentlemen..
bukak kn pintu kete,tarikkn seat time mkn..
aku lak yg jd segan bile smp skg pon,dia slalu buat cm2..

arini kitorg tgk wyg..
(same as our 1st date..tp ms 1st date xtgk b'2 tau..dia bwk kazen dia..haha!so..xleh menimbulkn fitnah!haha..)
pas2 blk,kitorg g mkn burger..(kt temp 1st date kitorg mkn burger..haha!)
aiyaakk..he's so sweet la..

rs cm biarla hub kitorg ni hny t'jalin melaui ikatan hati je..
xnk ada declare2..
sbb klo dh declare,
dia akn rs kite nie dh sah dia pny.
tp klo xdeclare..dia akn still b'usaha utk dptkn hati kita.

btol x?
haha...

n so on,dlm kete he dedicate me dis song n he sang to me..
so sweet sayang..
thank you! =)
p/s: nant upload song eh..x jupe lirik dia lagik!

Tiada ulasan: