Khamis, 15 November 2012

Nervous!

Salam semua..

Hal nie aku dh share kt FB. Thanx pd kwn2 yg m'doakan kesejahteraan aku.

Dis week aku dh genap 36w. Rs culas, cuak, sebu perut, contraction #ehtetiba! Hahaha.. Btol, bila mlm aku rs false contraction. Mula lah gelabah nak qol kaSih bagai.. Tp tahan perasaan. Bila pg dh xde pape. Hahaha..

Td ada gak chatting ng "kawan lama" kt whatsapp. He's a doc. used to be admirer gile kt dia. Hakhak! Tny opinion dia, dia ckp mmg kena czer gak kot dis time, unless aku terberanak awal dr jangkaan. Sbb my scar is too young.

Maka.. Aku redha.. Mebi rezeki nak beranak ramai cm Kak Ngah aku (ank ada 7org beb.. Skrg planning nk bukak IUCD sbb nk tmbh yg ke-8!! Fuhh.. Respek!!) xkesampaian la buat aku.. Maximum 4. Tu pon tgk lps doc operate dis time, cmner ghupenyer kt dlm tuh. Klo ok, br la leh menambah. Klo idok, hny kuasa Tuhan yg menentukan.

So, esok aku g check up kt HKL dgn redha hati seikhlas2nya klo doc wat keputusan utk czer aku. Cuma aku xbrp nak ikhlas klo doc tahan aku kt wad. Aku nak dok umah.. Nk abeskan masa ng bdk Ipan nie ha... Sepuas2nya sblm adik dia kuar nnt.

Dhla dia dh pndai jalan. Terkedek2 ke sana sini. Suka plak buat muka chomel
Bila org marah/snap gmbr dia. Pndai amek hati.. Main2 kesana sini, pastu dtg kt kita, cium kita.. Mmmmbbbuaahhhh!! Hamek kau air liur dia. Hahaha.. Gigi tumbuh lg 2 sblh bwh..make it total to 8 teeth. Alahai anak.. Geraaaaammmm taw!!!

Okla.. Hope korg doakn yg terbaik utk aku. Moga Allah mmbalas budi baik kalian yg sudi mendoakan aku.

Jom layan pic Irfan.. (^_^)




Muka budak nakal!!


Bonda, jom jalan2....!!


Posing sexy u ollls...!!


Pantang ada flash...!!!


Geng botol susu tumpas!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

ily♥ berkata...

aku neves gak am...
huhu...
not much time left nak manja2 dgn si abang kan..kene betul2 spend quality time dgn si abang ni supaya dia tak rasa tersisih bila ade adik nnti..

btw, ipan muke jambu la am..geram tengok... =P

juelee berkata...

semoga selamat semenye am.... ipan kemain comel lagi skang